spacer  
spacer

Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen vzw
Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen
T 03-265 30 56
F 03-265 30 58
E info@auha.be
> meer

TAKEOFFANTWERP_
fuelling entrepreneurship

In English
> more

 Gata15 groen transparant.png 
groenplaats.jpg De Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (AUHA) is een structureel samenwerkingsverband van vier instellingen voor hoger onderwijs in Antwerpen. Meer vind je onder over de associatie.
Les Aula Elsschot.jpg Een belangrijk aandeel van de expertisedeling binnen de AUHA gebeurt op het vlak van onderwijs. Meer vind je onder het rolmenu onderwijs.
onderzoek.jpg Naast onderwijs is onderzoek een belangrijke taak voor het hoger onderwijs. De AUHA ondersteunt hierin o.m. samenwerkingsverbanden. Meer vind je onder het rolmenu onderzoek.
bibliotheek.jpg De AUHA heeft intussen een hele reeks ondersteunende activiteiten ontwikkeld. Meer vind je onder diensten.
studenten2.jpg De studenten staan in de AUHA centraal. Antwerpen is immers ook een studentenstad. Zo hebben de studenten ook op associatieniveau hun studentenraad ASRA. Meer vind je onder studenten.
nieuws.jpg Er beweegt voortdurend wat binnen de AUHA. Zowel voor studenten als personeel worden initiatieven opgezet. Meer vind je onder nieuws.