AUHA op het slotfestival FTI op 23 en 24 maart 2024

Nu al zin in het festivalseizoen?
Universiteit Antwerpen, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS) en Karel de Grote Hogeschool stellen samen als superband AUHA op het slotfestival van FTI (Flanders Technology & Innovation) voor wat er broeit in onze belangrijkste sectoren. Zo kom je te weten hoe de technologie die we morgen allemaal gebruiken, vandaag al onmogelijk weg te denken is bij onze studenten en onderzoekers.

Kom een kijkje nemen in de backstage van dé Antwerpse muziektempel bij uitstek, die het weekend van 23 en 24 maart ook de technologie aanbidt. FTI, hét festival voor technologie en innovatie dat van 15 tot en met 24 maart 2024 plaatsvindt in Vlaanderen, strijkt neer in het Sportpaleis en de Lotto Arena.

AUHA nodigt het publiek uit om mee in dialoog te gaan met wetenschappers, talks van sprekers bij te wonen en zelf aan de slag te gaan met de nieuwste innovatieve tools. Virtual Reality, Water, E-Racing, Mobiliteit, Gezondheid en Entertainment zijn de zes titelsongs die in het innovatieve album van AUHA samenkomen. En iedere track verdient zijn eigen spotlight.

De line up ziet er fantastisch uit! Kom je onderdompelen in wetenschap bij de AUHA-stand en word compleet ‘starstruck’ tijdens een meet & greet met onze experts. Of kom gewoon zelf nieuwe uitvindingen en toepassingen testen, ermee spelen en aan nieuwe technologische ontwikkelingen een eigen steentje bijdragen. Ontdek hier onze line-up!

Tien dagen tech …
Van 15 tot en met 24 maart staat Vlaanderen volledig in het teken van technologie en innovatie. Laat je omverblazen door de meest inspirerende en verrassende events, van Kortrijk tot Hasselt. Hét hoogtepunt van Tien dagen Tech? Dat beleef je tijdens het grootse slotfestival op zaterdag 23 en zondag 24 maart in het Sportpaleis en de Lotto Arena. Voor jong en oud. Ontdek het Slotfestival